Pune private

Kerkohet nje puntore per shtepi, Ne shtepi banon vetem nje e moshuar, e cila posedon shendet te mire (munde te ece, te haje, te fleje vetem) pune te perditshme ne shtepi (pergatitja e bukes, pastrim, mirmbajte etj.) Pushim 2 dit ne cdo 2 jave (varesisht edhe me marreveshje) Pune ndodhet ne Presheve Rroga 400 Chf Banimi, ushqimi jane falas dhe te siguruara nga punedhenesi Ju lutem te kontaktojn vetem te interesuarit serioz nr. +41 76 423 21 66 (whatsapp dhe viber)

Address:

Phone +41 76 423 21 66

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel