Cambridge Clinical Laboratories shpk

Rrjeti i laboratoreve mjekësor Cambridge Clinical Laboratories (CCL) vjen në Kosovë dhe Shqipëri si degë e Cambridge Clinical Laboratories ne Mbreterinë e Bashkuar. Misioni jonë është vënia në dispozicion e teknologjive më të reja për të mundësuar diagnozat më të sakta në rajon. Kompania jonë po krijon skuadrën e saj në Kosovë me profesionistë të cilën duan të bëjnë ndryshimin në fushën e diagnostikës.

Website www.cambridgeclinlab.com

Address: Rruga Sicilia, Kompleksi Lubjana Blloku B1/6

Phone +38348835302

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel