HORECA LLC

HORECA ofron shërbime profesionale për mirmbajtjen dhe servisimin e pajisjeve profesionale të Hoteleve ,restauranteve, kuzhinave, piceriv, ne Kosovë dhe Shqipri

Website www.horecaks.com

Address: Rr. Ndue Përlleshi, 10000, Prishtinë

Phone 049 176 176

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel