BE-DA LOGISTICS

Për BE-DA BE-DA Logistics është një kompani logjistike third-party. Ne kemi ofruar zgjidhje transporti dhe logjistike që nga viti 2011. Ne kujdesemi për çdo hap të udhëtimit dhe ofrojmë lëvizje të sigurt, shërbim cilësor dhe mbërritje në kohë. E gjithë kjo mbështetet nga ekipi ynë i agjentëve të transportit dhe logjistikës. Ne e organizojmë lëvizjen. Detyra kryesore është afrimi i klientëve me konsumatorët e tyre, sigurimi i transportit për bizneset dhe sigurimi i produkteve të tyre gjatë transportit. BE-DA Logistics transporton nga e gjithë Evropa në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë Veriore dhe Ballkan dhe anasjelltas.

Website https://bedalogistics.com

Address: Prishtine, Mati 1,Rr "Bahri Fazliu" Objekti Royalit Hyrja 15/12,Kati 0,Nr 2

Phone 0038348654005

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët