MA‘DONE BEAUTY CENTER

MA‘DONE Beauty Center po kërkon: Punëtore me përvojë pune dy vjeçare ( për grim dhe flokë) Praktikante me mundësi punësimi Për detaje tjera na kontaktoni në: 045 678 999 / 043 804 999, apo na shkruani në rrjetet tona sociale, Facebook dhe Instagram: MadoneBeauty Center

Address: Rruga Jakov Xoxa,Prishtinë

Phone 045 678 999

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel