DeniViki SH.P.K

DeniViki SHPK, është kompani e cila mirret me prodhimin e Foljes së Aluminit, Strech Foljes, Gota të Letrës si dhe shumë produkte të tjera.

Address: Rr.Sotir Peci, Nr.13 - Prishtinë

Phone 048444018

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel