KiKxxl & evroTarget LLC

KiKxxl & evroTarget L.L.C është themeluar në vitin 2017 pas një bashkëpunimi të frytshëm dhe të sinqertë me kompaninë e cila është shpallur si punëdhënësi më i mirë në Gjermani për vitin 2017 dhe 2018, respektivisht me kompaninë KiKxxl GmBH! Fushëveprimtaria kryesore e kompanisë është përkujdesi për klientë duke ofruar shërbime outsource për kompanitë gjigante evropiane të sektorit energjetik, të transportit dhe lëmive tjera të shumta

Website https://cubetarget.com/kikxxlevrotarget/Job/List

Address: Rr. Alpet Shqiptare, nn

Phone +38349972025

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel