PRIMUS engineering

PRIMUS engineering merret me shitjen, prodhimin, projektimin, servisimin dhe ekzekutimin e projekteve që janë në domenin e klimatizimit dhe ventilimit.

Website www.primus-ks.com

Address: Rr. Llapi Obiliq 15000

Phone +377 44 742 552

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët