EPPC Kosovo

ep & partners consultancy shpk (eppc) është e regjistruar në Tiranë dhe Prishtinë, ku është partneri ekskluziv i Gi Group, një nga kompanitë kryesore globale në industrinë e punës. Ne ofrojmë në Shqipëri dhe Kosovë, kërkim dhe përzgjedhje stafi në bazë të cilësisë dhe jo sasisë, leasing stafi të përkohshëm ose të përhershëm si një mënyrë shumë fleksibël dhe me kosto efektive për biznesin, si dhe zhvillim të stafit përmes një game të gjerë trajnimesh. Ne jemi lider në fushën e trajnimeve dhe kemi trajnuar stafin e kompanive më të mira në Shqipëri dhe Kosovë, si Raiffeisen Bank, ALBtelecom, Neptun, Porsche Albania, DHL Express, DIGITALB, MERIDIAN Corporation, etj. Që nga viti 2009 ne kemi trajnuar stafin e mbi 30 kompanive duke hartuar dhe realizuar programet më të mira trajnuese në Financë & Administrim, Shitje & Shërbim ndaj Klientit, si dhe Menaxhim të Përgjithshëm & Udhëheqje. Sot 100% e klientëve tanë janë klientë të përsëritur, një tregues që na bën krenar, por edhe më shumë të përqëndruar tek përsosmëria, që t’i bëjmë klientët tanë edhe më të suksesshëm.

Website www.eppc.al

Address: Rruga Tirana, Kompleksi “Ramiz Sadiku”, Blloku C4/1, Kati 1, Nr. 12, 10000 Prishtinë, Kosovë.

Phone +38345995990

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel