MJESHTRI

Mjeshtri është kompani e mirëmbajtjes, e cila ofron shërbime të mirëmbajtjes teknike dhe higjienike në më shumë se 260 objekte rezidenciale dhe komerciale.

Website www.mjeshtri.net

Address: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj Km-4, Llapnasellë

Phone +383 044/045/ 75 75 75

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel