Durmishi Shpk - D Group GmbH

Durmishi Shpk ne bashkpunim me kompanine gjermane D Group GmbH Prodhon Dyer Dritare Alumini dhe PVC - Per Export - Treg Vendor - Shitje e elemnteve per dyer dritare, -Shitje e dyerve te mbrendshme - Shitje e te gjith akcesorve dhe qeramikave per interior

Website www.durmishi.eu

Address: Magj. Prshtine - Ferizaj Km. 6 Qagllavice

Phone +38349 693 333

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel