PARADISO

PARADISO është themeluar në vitin 1992. Kryesia e saj gjendet në Lipjan. Është një ndër kompanitë e para që merret me përpunimin e granitit, mermerit,kuarcit,travertinës dhe të gjitha llojeve të gurëve natyral dhe artificial.

Website www.paradiso-kos.net

Address: Rr.Ibrahim Rugova p.n. 14050 Lipjan

Phone +383 38 563 013

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel