MINNA

MINNA eshte kompani lidere ne industrine e modes, me saktesishte ne dizajnimin dhe prodhimin e veshjeve ekskluzive.

Website www.minnafashion.com

Address: Prishtine

Phone 048801074

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel