Apartments Four Roses Ulqin

Mirëmbajtëse e shtëpisë në ULQIN Kërkojmë një punëtore (Femër) për punë sezonale në Ulqin (plazhi i madhe), për muajt Korrik/Gusht për punë shtëpiake, Pastrim, Rregullim i dhomave etj. Fjetja dhe ushqimi eshte e siguruar. Të interesuarat të lajmërohen në: Tel: +38268286281, +38268064260, Viber

Address:

Phone +38268286281

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel