EEB SHPK

EEB eshte kompani me dy dapartamente marketing ( perfaqesues zyrtar i kompanise DDB) dhe distributor exclusive per Kosove i produketeve " Crich"

Website www. eeb-ks.com

Address: Prishtine

Phone 038 7510301

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel