Kolegji i Kirurgeve te Kosoves

Kolegji i Kirurgëve të Kosovës është themeluar si organizatë shkencore dhe avokuese për të udhëhequr avancimin në disiplinat kirurgjike në Kosovë. Si një asociacion shkencor dhe edukativ jofitimprurës, Kolegji u themelua në 2018 për të përmirësuar cilësinë e përkujdesit për pacientin kirurgjik, duke vendosur standardet më të larta të edukimit dhe praktikës kirurgjike.

Website www.koscs.org

Address: QKUK, Telemjekesia, 1000 Prishtine

Phone 044823694

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel