Celonis

Celonis është lider global në fushën e Process Mining, teknologji e cila mundëson transformimin e bizneseve duke rezultuar në miliona dollarë të kursyer dhe cilësi të jashtëzakonshme të shërbimit për klientë.

Website https://www.celonis.com/

Address: Pashko Vasa 46, Prishtinë

Phone 049 108 103

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel