PunaIme

Portali PunaIme është pjesë e kompanisë Banksmore Sh.p.k. Shërbimet e kompanisë tonë janë: 1. Publikimi i shpalljeve për punë përmes portalit tonë, 2. Shërbimi i gjetjes së personelit, 3. Reklamimi i kompanive dhe institucioneve në vend brenda hapësirave reklamuese në portal. Ne angazhohemi të jemi urë lidhëse në mes të punëkërkuesve dhe punëdhënësve në tregun e Kosovës, mision të cilin synojmë ta përmbushim përmes punës dhe përkushtimit të pa lodhur që do ta tregojmë në këtë drejtim. Zyrat e portalit tonë ndodhën në rrugën Rexhep Mala, 28A, 10000, Prishtinë, Kosovë. Për të na kontaktuar, na thirrni në numrin +383 49 553 594 ose na shkruani në sales@punaime.org

Website www.punaime.org

Address: Rexhep Mala, 28A, 10000, Prishtinë

Phone 049/553-594

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel