Salloni Arta

Salloni i Estetikes Arta, i specializuar per sherbime te estetikes dhe bukurise. Me pervoj 20 vjecare ne Prishtine me nje klientel te kenaqur nga sherbimet tone. Tani me sallonin e ri te rruga Rrahim Beqiri ne Bregun e Diellit ( te kompleksi Pika 4a). Jemi te specializuar per rregullimin e thonjeve, mbjelljen, zgjatjen, manikyr, perdikyr, depilimi te te gjithe trupit, depilim me llaser me teknoligji me ftofje, tretmane te fytyres, zgjatje te qerpikeve, vetulla me tatu....

Address: rr.Rrahim Beqiri

Phone +38349353929

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel