Dimension HR

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar të punës. Dimension  ofron këto shërbime të specializuara për kompani dhe individë: ▪ Rekrutim Personeli ▪ Gjetje Ekzekutivësh▪ Programe Trajnimi▪ Software për Burime Njerëzore▪ Staff Leasing▪ Menaxhim i Burimeve Njerëzore▪ Konsulencë për Menaxhim Strategjik▪ Business Process Outsourcing▪ Menaxhim Financiar

Website www.dimensionhr.al

Address: Tirane - Shqiperi

Phone +355 69 20 46 320

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel