Mjeshtri Sh.p.k.

Mjeshtri ofron shërbime mirëmbajtëse dhe instaluese lidhur me ujin, rrymën, nxemjen, klimatizimin, paisjet elektro shëpiake si dhe riparime të ndryshme.

Website www.mjeshtri.net

Address: Ahmet Krasniqi, C2,H8,nr.7A 10000 Pristina, Kosovo

Phone 044757575

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel