Imagine Films SH.P.K

Imagine film shpk eshte kompani e cila si veprimtari kryesore ka aktivitetet e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive.

Address: Prishtinë, Veternik, Magjistrala Prishtinë - Ferizaj, Kilometri i tretë, mbrapa gjimnazit Hasan Nahi, .

Phone 044809020

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel