Butiku Valentimo

Butiku Valentino- te Santea ne  Prishtine , kerkon nje punetore me pervoj pune dhe qe nuk eshte e angazhuar me ndonje aktivitet tjeter, te interesuarat munde te kontaktojn ne Numrin: 045234355.

Address:

Phone 045234355

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel