TOLA-B&N SH.P.K.

TOLA-B&N SH.P.K. me seli ne Prizren-Kosovë, veprimtarinë e saj e zhvillon kryesisht ne prodhimin dhe montimin e ulluqeve dhe të gjitha pjesëve përcjellëse. Poashtu kompania merret me prodhimin e produkteve të metalit si dhe konstruksioneve metalike, poashtu prodhimin dhe montimin e gypave të ventilimit.

Website www.tola-bn.com

Address: Prizren

Phone 049554401

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel