xpuna për klientin

xpuna.com është platformë inovative e punësimit dhe rekrutimit në Kosovë e themeluar në fillim të 2020. Misioni ynë është të ndihmojmë profesionistët dhe bizneset të arrijnë suksesin që e meritojnë. Përmes xpuna për klientin ne promovojmë dhe rekrutojmë staf për kompani dhe partnerë të xpuna.com

Website www.xpuna.com

Address: Prishtinë

Phone 045400210

Konkurset Aktive

Lista e punëve e zbrazët

Artikujt e biznesit

Lista e artikujve e zbrazët

adform-pixel