3D Dizajner

PRIMEX
14 ditë të mbetura

3D DIZAJNER DHE RENDERING

Kushtet:

  • TË KETË NJOHURI TË MIRA NË SOFTWARE PER 3D SI 3D MAX, CINEMA 4D ETJ.


Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne: erzenisma@forestdream.de
ADRESA: Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel