Agjent i Shitjes

FIFLOAR NT
1 ditë të mbetura

NT FIFLOAR - Ferizaj shpall

Konkurs per Nr 1 Agjent/e te Shitjes per Rajonin: Mitrovice, Vushtrri, Podujeve, Drenas         
 

Pershkrimi i Detyrave dhe Pergjegjesite:

  • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
  • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
  • Analizon prezencën e produkteve në treg, përcjellë konkurrencën në treg;
  • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
  • Raporton në baza ditore në Departamentin e Shitjes;
  • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin, si dhe arritjen e objektivave të caktuara;
  • Realizon detyra të tjera sipas kërkesës së Departamentit të Shitjes.


Kandidatet me pervoje pune minumi 3 vite kane perparesi

CV tuaja mund ti dergoni ne kete adrese me poshte: 

fifloar@hotmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel