Agjent Marketingu

Center Shqiptare
60 ditë të mbetura

Center Shqiptare kerkon te punesoje Agjent Marketingu per qytetin e Prishtines.

Qellimi i ketij pozicioni eshte te menaxhoje marredheniet me klientet potenciale, klientet e rinj apo ata ekzistues si dhe te permbushe objektivat e kompanise per tregje te caktuara.

Detyra te tjera perfshijne: garantimin e rritjes se shitjeve dhe numrit te klienteve nepermjet planifikimit, zhvillimit dhe menaxhimit te shitjeve.

 • Kandidati duhet te jete i fokusuar ndaj shitjeve dhe i orientuar drejt klientit.


Kritere te vecanta:

 • Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi, menaxhimi dhe bindese.
 • Te jete ambicioz dhe kerkues ndaj vetes
 • Te krijoje nje kulture sherbimi qe gjeneron klime pozitive.
 • Te punoje nen presion dhe te pergjigjet per buxhetet financiare te vendosura nga kompania.
 • Te zbatoje planet/strategjite e marketingut te vendosura nga Kompania
 • Te kujdeset per ruajtjen e nje imazhi profesional gjate gjithe kohes
 • Te kete ekspericence si drejtues mjeti, e domosdoshme.
 • Per shkak te natyres se ketij pozicioni pune, kandidati duhet te jete fleksibel ne orare dhe i gatshem te ndjeke kerkesat e klienteve.


Kualifikimet:

 • Te kete perfunduar studimet e larta.
 • Te kete mbi kater vjet eksperience ne pozicione shitjesh produktesh/sherbimesh/ distribucione etj
 • Te jete njohes i/e mire e gjuhes angleze. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.
 • Te kete grupin B ne lejen e drejtimit.


Preferohen kandidate mbi 28 vjeç.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com

Ju lutem percaktoni ne subjekt te email-it pozicionin per te cilin aplikoni.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel