Agjent në Gjuhën Frënge

O.T Capital Media
20 ditë të mbetura

Parles tu français?

Si oui alors…

Ne po kerkojmë dikënd si Ti :)

 

Agjent në Gjuhën Frënge!

 

Kompania jone, si pjese e trendit te rritjes se kapaciteteve konkuruese ne treg, po kerkon persona me super energji pozitive t’i bashkohen rrugetimit tone drejt suksesit!

 

Cka ne ofrojme:

-Page baze,

-Sigurim shendetsor

-Vikende te lira,

-Trajnime te rregullta,

- Ambient super shoqeror

 

Cka ju duhet te ofroni:

-Shkathtesi ne komunikim

-Pervoja ne shitje perben avantazh

-Nivel I rrjedhshem I gjuhes Frenge

-Energji poztive dhe kreativitet J

 

Nese mendoni se I plotesoni kushtet, krejt qka duhet te beni eshte te na kontaktoni ne

+383 49 365 160 ose dergoni CV ne hr.ot.capital@gmail.com 

Eja dhe behu pjese e rrugetimit, ne po te presim edhe ty te rritemi se bashku 

 

OT Capital team

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel