Agjent/e telefonike

O.T Capital Media
16 ditë të mbetura

Kërkojmë Agjent/e të gjuhës gjermane !

Që nga hapja e dyerve tona, ne kemi qenë të përkushtuar në ofrimin e shërbimeve me cilësinë më të lartë, duke i kushtuar vëmendje të veçantë punës efikase duke mbajtur linjat e komunikimit me klientët tanë të qartë dhe konciz.

Misioni ynë në O.T Capital Media është i thjeshtë: të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë në kohën e duhur. Ekipi ynë plotëson nevojat specifike të secilit projekt për të siguruar përsosmëri. Shpresojmë të gjeni vendin ideal që kërkon.

Për më shumë informacion ose pyetje të përgjithshme, mos ngurroni të kontaktoni sot.

 

Ofrojme: 

  • Kushte te mira te punes 
  • Atmosfere te ngroht te punes
  • Trajnime te rregullta
  • Mundesine per te fituar bonuse te larta
  • Vikendin e lire
  • Page fikse nga $500 - $1,500

 

Kerkesat:

  • Njohje te Gjuhes Germane apo Angleze
  • Shkathesi komunikimi
  • Eksperienca ne shitje perben avantazh
  • Fleksibilitet dhe pune ne grup

Apliko tani per tu bere pjese e ekipit tone.

Dërgoni CV-në tuaj në: hr.ot.capital@gmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel