Agjenti i shitjes

StarTech Motors
12 ditë të mbetura

StarTech Motors hap KONKURS !
Agjent i shitjes (2)
Vendi punës magjistrale Korishë , Prizren.

Përfaqësues rajonal i shitjeve 100% !
Detyrat tuaja:
- Ju jeni përgjegjës për zonën tuaj të shitjeve dhe kontriboni në mënyrë aktive në zhvillimin e saj dhe rritjen e shitjeve.
- Ju duhet të fitoni klientë të rinj dhe ndërtoni marrëdhënie afatgjata me klientët.
- Ju ofroni këshilla dhe ndihmë në çështjet teknike.
- Pjesëmarrja në organizime dhe ngjarje kombëtare.

Profili juaj
- Trajnim profesional i përfunduar, mekanik ose i orientuar në shitje marketing.
- Përvoja e shitjes në teren është një avantazh
- Sjellja profesionale, i orientuar drejt suksesit dhe i hapur në menaxhimin e kohës .
- Komunikues dhe i besueshmë
- Metodat e strukturuara të punës dhe
aftësitë e mira të përdoruesit të IT

Ne ju ofrojmë:
- Punë e pavarur me një shkallë të lartë të përgjegjësisë personale
- Trajnim themelor / trajnim i avancuar si teknik lubrifikues & autoparts
- Punë në një biznes familjar , Paga bazë deri në 500 Euro dhe 2.5 % bonus i qarkullimit mujore neto .
- Shpërblim bashkëkohor i bazuar në performancen tuaj dhe ju realizoni pagën që dëshironi !
Na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit në zyret tona ose me email në: info@startech-ks.com
tel; 0038349391999 .

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel