Antarë Ekipi

Mucho L.L.C
E skaduar

Funksioni: Personin që ne po e kërkojmë do të ketë funksion që të siguroj që shërbimi, kualiteti i ushqimit dhe ambienti janë gjithmonë në nivel me standardet e larta të kompanisë.

Përgjegjësitë e punës:

 • Të sigurohet që shërbimi, kualiteti i ushqimit dhe ambienti janë gjithmonë në nivel me standardet e larta të kompanisë;
 • Të përgatisë ushqimet ditore në baza të rregullta duke u bazuar në rregullat dhe kërkesat e kuzhinës
 • Të sjellë fryme pasionante, proaktive dhe pozitive në ekip;
 • Të ndihet dhe të performoj si anëtarë i familjes Mucho.

 

Njohuritë dhe aftësitë e kërkuara:

 • Shkathtësi dhe shpejtësi;
 • Kurioz/e dhe dëshirë për të mësuar;
 • Pasionant për kuzhinën dhe punën në ekip;
 • Të ketë aftësi të mira në shitje dhe komunikim me klientë;
 • Bashkëpunues/e dhe dëgjues/e i/e mirë;
 • Shumë pozitivitet dhe proaktivitet;
 • Përvoja në gastronomi apo relevante është përparësi.

 

Si të aplikoj?

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin dhe besonin në kulturën e kompanisë janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën info@eatmucho.com, me subject “Antarë Ekipi – Emri i Kandidatit”, duke përfshirë:

CV-në e përditësuar.

Data e fundit për aplikim është 23.10.2020. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel