Arkatare, Sektoriste

Libraria më e madhe në Kosovë “ALTERA” hap pikën e saj të dytë, me lokacion në Prishtinë - Rr. Elez Berisha (tek Universiteti AAB) dhe shpall konkurs për:

 • Arkatare - 2 pozita
 • Sektoriste - 2 pozita

 

Detyrat e Arkatares:

 • Mirëpret klientët
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorëve, me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare
 • Bën barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj

 

Detyrat e Sektoristes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar
 • Percjellë artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek menaxheri i dyqanit.

 

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Motivues dhe ambicioz
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.


Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me fotografi, në email info@smardonline.com.

Ju lutem te specifikohet ne subjekt pozita për të cilën aplikoni.

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel