Asistent/e ne Administrate

PRIMEX
12 ditë të mbetura

ASISTENT / E NË ADMINISTRATË

Kushtet:

  • TË KETË NJOHURI TË MIRA NË KOMPJUTER
     
  • TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION


Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne: primex.eu@gmail.com
ADRESA: Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel