Asistent/e Administrativ/e

PRIMEX
E skaduar

Asistent/e Administrativ/e

Kompania Primex operon ne tregun evropian me baze ne Fushe Kosove, jemi staf I ri ne rritje dhe dinamik. Stafi jone prej 30 personave bashkepunon me partneret tane evropiane ne shume gjuhe dhe shume shtete!

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Regjistrimi I blerjeve dhe shitjeve në sistem.
 • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.
 • Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.

   


Kualifikimet:
 

 • Preferohet shkollim universitar.
 • Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi)
   

Pritshmeritë:

 • Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.
 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.
 • Të posedoj aftësi organizative.
   

 

Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Pagë atraktive
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundesizhvillimi dhe avansimi ne pozite
 • Punë Internacionale 100% (Me kompani te huaja)
 • Staf dinamik
   

Mënyra e Aplikimit:

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com
 • Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit
   

ADRESA: Rruga Nëna Terezë ne Fushe Kosove.

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel