Asistent/e në Administatë

PRIMEX
E skaduar

Asistent/e Administrativ/e

Përgjegjësitë dhe detyrat :

 • Regjistrimi I blerjeve dhe shitjeve në sistem.
 • Krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës.
 • Përgjegjës/e për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative.
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.


Kualifikimet:

 • Preferohet shkollim universitar.
 • Të ketë njohuri në programin Microsoft Office – Excel.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Gjuha Gjermane eshte përparsi)


Pritshmeritë:

                          Të ketë iniciativë dhe dëshirë për të mësuar gjëra të reja.

 • Të jetë i/e gatshëm të bashkëpunoj me ekipin dhe të punoj punë nën presion.
 • Të posedoj aftësi organizative.


Për të interesuarit PRIMEX ofron:

 • Pagë atraktive
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundesi avansimi ne pozite
 • Punë Internacionale (Me kompani te huaja)
 • Staf dinamik


Mënyra e Aplikimit:

 • Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV përmes e-mail adresës: primex.eu@gmail.com
 • Konkursi është I hapur 15 ditë nga dita e publikimit
 • ADRESA: Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel