Asistente në Administratë

Your Future Europe
1 ditë të mbetura

Nëse keni ambicie dhe enërgji për të fituar një eksperiencë të re, bashkohu me ne

Në pikën tonë të re në Prizren, kemi nevojë për dy asistente administrative.

Kriteret:

  1. Përvoj pune - 2 vite
  2. Gjuha Gjermane (e preferuar)
  3. Shkolla e lartë (e përfunduar).

Kushtet:

  • Rrogë e kënaqshme
  • Orar fleksibil
  • Punë pa stres dhe atraktive
  • Pjesë e kompanisë gjermane dhe me ambicie.

 

Dërgo CV tuaj në E-mailin tonë: ks@yf-europa.de ,bëhu pjesë e një stafi miqësor.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel