Asistente në Administratë

Mobin
12 ditë të mbetura

ASISTENTE NË ADMINISTRATË 

MOBIN kërkon asistente në administratë në Fushë Kosovë 

Kushtet: 
• TË KETË NJOHURI BAZIKE MBI MICROSOFT OFFICE EXCEL 
• TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION 
• TË KETË NJOHURI TË MIRA TË GJUHËS ANGLEZE 

VENDI I APLIKIMIT: FUSHË KOSOVË 

ONLINE NE : https://www.mobin-rks.com/vende-pune/ 
Ose ne emaIl: info@mobin-ks.com 

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”, 
TEL: 049 937 856

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel