Auto Mekanik

AUTO SERVIS PREKAZI
2 ditë të mbetura

Auto Servis Prekazi 

Lumi Madh 

Vushtrri

Në kuadër të rritjes së kërkesave të konsumatorëve dhe planifikimit të ristrukturimit të biznesit jemi duke kerkuar 2 Auto Mekanik me përvojë pune të cilët duhet të jenë të përkushtuar në punë.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë një CV ne emailin:

ismetmeha@hotmail.com 

apo edhe te thrrasin në tel:

044 296 650

049 296 650

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel