Delivery guy - Shperndares me skuter

Pasta FASTA
21 ditë të mbetura

Pasta FASTA hap konkursin per poziten Delivery guy - Shperndares ushqimi me skuter dhe veture

Pergjegjesite :

  • Shperndarje e pastave me skuter dhe veture.
  • Korrektesi dhe shkathtesi gjate orarit dhe rregullave te punes
  • Miresjellje me klientet.
  • Mirembajtje dhe pastrim i vendit te punes.

 

Orari nje jave paradite , java tjeter pasdite.

Me kontrate pune.

Nje dite te javes pushim

 

Per aplikim ne numrin e telefonit 049430113.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel