Dizajner/e Grafik

PRIMEX
E skaduar

DIZAJNER/E GRAFIK

Kushtet:
TË KETË NJOHURI TE NE PROGRAMET ADOBE PHOTOSHOP.
NJOHJA E PROGRAMEVE TJERA SI ILLUSTRATOR, CINEMA 4D, 3DS MAX KA PERPARESI.
TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne : erzenisma@forestdream.de duke shenuar poziten qe aplikoni ne Subject

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Shpallja ka skaduar
adform-pixel