Estetikë-Kozmetikë

ESTEMED
E skaduar

EsteMed BEAUTY CENTER  

Kërkojme puntore (femer):  

Te punoj ne dyqanin tone kozmetik I cili gjendet ne - Ring Mall, Ferizaj 

Kushtet e punesimit:  

Te kete njohuri rreth kozmetikes dhe kujdesit personal  

Te kete pervoje pune  

Mosha 22-28 vjeçare  

Te kete aftesi te mira komunikuese me kliente dhe aftesine shitje  

Te interesuarat te dergojne CV-ne duke I bashkangjitur njefotografi , ne e-mail tone :  

estemedgrup@gmail.com  

ADRESA: Gjendemi ne Ring Mall, Ferizaj

Shpallja ka skaduar
adform-pixel