ESTEMED Medical Center hap konkurs për pozitën, Infermire me Licens të punës  ,aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike estemedmedikal@hotmail.com ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm , diploma e fakultetit , licensa e punës etj 
Mosha nga 24 vjece deri ne 30 vjece.

• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-220-025 , 049-399-195.


ADRESA: Gjendemi përballe Menzes se Studenteve, mbi Banken Ekonomike, AKTASH

Shpallja ka skaduar
adform-pixel