"Bohemian Sweets" Sh.p.k. është kompani prodhuese e BIO ëmbëlsirave pa Sheqer dhe pa Margarin.

 

Per nevojat e zgjerimit te aktiviteteve "Bohemian Sweets" Sh.p.k. me seli ne Rr: "Dardania" tek banesat e Apolonise ne Fushe Kosove eshte duke zgjeruar stafin me pozite pune.

 

KAMARIER - 3 PERSONA

 

Përshkrimi i vendit të punës:

Përgjegjësitë

 1. Mirëpret dhe i përshëndet klientët me edukatë ndërsa hyjnë në lokal
 2. Mban Distiktin (Bexhin) identifikues në pjesën e dukshme të  trupit
 3. Prezanton menutë për klientët
 4. Mban klientët të informuar me artikujt e menusë dhe specialet ditore
 5. Shpjegon artikujt e menusë për sa i përket përgatitjes, përbërësve dhe prezantimit
 6. Përgjigjet pyetjeve në lidhje me ushqimin dhe artikujt e pijeve në menu
 7. Ofron sugjerime për ëmbëlsira tona
 8. Informon klientët për artikujt e veçantë që nuk janë të shënuara në menu, Nëse kemi të tilla
 9. Kontrollon porositë e klientëve për të siguruar korrektësi
 10. Shtyp kuponin fiskal
 11. Bashkëpunon me stafin e kuzhinës për të përpunuar dhe përshpejtuar urdhërat e Porosive
 12. Sigurohet që klientët janë të kënaqur me porositë e pranuara dhe  shërbimet e juaja
 13. Kontrollon periodikishtë nevojat e klientit dhe i trajtoni menjëherë kërkesat e tyre
 14. Trajton menjëherë të gjitha ankesat  e klientëve në një mënyrë të sjellshme dhe profesionale
 15. Mirëmban vendosjen e tabelës duke materialeve tjera
 16. Procesoni pagesa me para të gatshme dhe kartela bankare
 17. Hedhja e plehrave sipas procedurave të përcaktuara
 18. Kryen çdo punë anësore siç kërkohet
 19. Ti nënshtroheni politikave dhe procedurave të sigurisë, shëndetit dhe higjienës
 20. Vesh uniformën e punës gjatë tërë orarit të punës.


Preferohet diploma e shkollës së mesme

 1. Njohuri dhe Përvojë
 2. Të plotësojë kërkesat e moshës shtetërore për të punuar me orar të plotë
 3. Njohja e standardeve të higjienës 
 4. Njohja e ushqimit dhe shëndetit në punë
 5. Të jetë në gjendje të lexojë rrjedhshëm dhe të flasë gjuhë zyrtare në Kosovë, 
 6. Njohuri e gjuhës Angleze - fillestare e obliguar
 7. Fleksibël dhe i gatshëm për të punuar orare të ndryshme
 8. Në gjendje të qëndrojë për periudha të gjata kohore

 

Shkathtësitë dhe kompetencat kryesore

 1. Shërbim i shkëlqyeshëm për klientët
 2. Aftesi komunikimi
 3. Shkathtësitë financiare në raport me klientë dhe menaxher
 4. Puna ekipore
 5. Saktësia dhe vëmendja ndaj detajeve
 6. Toleranca ndaj stresit
 7. Serioziteti në punë
 8. Ndershmëri dhe integritet
 9. Ti kushtojë vëmendje urgjencave dhe prioriteteve
 10. Niveli i lartë i energjisë në vendin e punës


PAGA: SIPAS MARREVESHJES DHE PERVOJES 

Mënyrat e Aplikimit:

1) Aplikacionet për punësim CV pranohen vetëm permes e-mailit: sweets.bohemian@gmail.com;

 

Për informacione shtesë drejtohuni ne numrin e telefonit: +38345825205 + Viber.

 

2) Vetëm kandidatët e rrethit të ngushtë do të ftohen për intervistë.

Aplikacioni mbetet i hapur më së largu deri më 30 Shtator 2022, në ora 16:00.

 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel