Kasap

Express Store
E skaduar

Pozita:- Kasap 

 

Vendi: Pejë

 

Lloji: Orari plotë

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Të pranoni dhe përshendesni  konsumatoret me mirësjellje

-Të përgjigjeni në pytjet e konsumatorëve duke i ofruar shërbim

-Të mirëpresin konsumatorët dhe te ju ofrohet mall cilesorë 

-Të mirëmbani dhe kujdeseni për sektorin perkates

-Të kontrolloni gjendjen e produkteve të mishit në sektor.

 

Kërkesat për poziten:

          -Diplomë e Shkollës së Mesme

        -Përvojë paraprake pune në sherbim ndaj konsumatoreve dhe shitje në pakicë

        -Përvojë paraprake në prerjen dhe përgaditjen e mishit

        -Njohuri ne marinimin dhe pergaditjen e produkteve të mishi

 

Ju përfitoni:

  • Saktësi në pagë
  • Sigurim Shëndetësorë
  • Asistencë edukim dhe trajnime shtesë
  • Rekreacion

 

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompaniamë e re në vend me rrjetin e sajtëmarketeveteshitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtortëzellshëm, ambiciozdhetëgatshëmpërpunëdhesfidatëreja

 

Procesi i Aplikimit: Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesitë më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: hr@expressstore-ks.com Konkursi mbetet i hapur nga data: 08.06.2021–17.06.2021

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel