IT - Shitje dhe Servisim

Kubik Electronics L.L.C shpalle konkurs per puntor (M)  IT & Sales Agent 

Orari punes : 10;00 AM -  6:00PM
Periudha - e Hane - E premte ( dhe asistenc per paketim te dielen )
  
 

Kerkesat:
Te kete njohuri te mira apo bazike ne Wordpress/Woocommerce
Te kete njohuri bazike ne fushen e IT-s 
Te jete bashkpunues dhe i gatshem per pune ne Ekip
Te menaxhoj mire  me kohen dhe detyrat qe ju jepen 
Gjuha Angleze.

Paga : 480 Euro
Kontrat Pune


Lokali qe do te punoni gjendet ne Rrugen B - Prishtine.


Dergoni CV tuaj ne kubikelectronics@gmail.com . 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel