Komercialist / Agjent i shitjes

NTP JONATAN-P
E skaduar

JONATAN është kompani e themeluar në vitin 1991 dhe përmban një gamë shumë të gjerë të produkteve të
sektorëve të ndryshëm. Kompania përfaqëson mbi 15 marka botërore dhë me qëllim të rritjes së biznesit po
kërkon kandidatë potencialë, të besueshëm dhe të vullnetshëm për pozitën e:


Komercialist/e – Agjent i shitjes


(Orar i plotë)
Vendi: Prizren


Kualifikimet:


• Aftësi të mira komunikimi, bashkpunues
• Minimum: Shkolla e Mesme e përfunduar; Përparësi kandidatët me shkollim të Lartë
• Aftësi kompjuterike (office, softuer komercial)
• Gjuhët e huaja; përparësi kandidatët me njohuri të Gjuhës Angleze
• Patentë Shoferi; Kategoria B
• Përvojë pune në shitje apo kategori të përafërta


Përfitimet e kandidatëve:


• Trajnim fillestar
• Mundësi për avancim personal dhe profesional
• Pagë konkuruese; bonuse
• Ambient dhe staf shoqëror


Përshkrimi i punës:


• Shitja e produkteve, planifikimi i stokut
• Mirëmbajtje e depos dhe kategorisë së produkteve për të cilën është përgjegjës
• Marrja e porosisë nga klientët
• Vizita e vazhdueshme e klientëve dhe zgjerimi i rrjetit të klientëve
• Informimi i klientëve mbi risitë, aksionet, informacionet mbi produktet
• Mban llogari për të gjitha shitjet e realizuara; raportimi i tyre
• Koordinim me pjesën tjetër të stafit


Inkurajohen kandidatët të dërgojnë CV e tyre në emailin: bajrampirana@gmail.com 
 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel