Pastruese / punëtore për pastrimin e hapësirave

Lesna Max
E skaduar

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinëme lokacion në Rr.Elez Berisha Nr.4, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë,  shpallë konkurs për pozitën:

  • 2 Pozita: Pastruese / punëtore për pastrimin e hapësirave të Qendrës Tregtare

 

Detyrat:

  • Mirëmbajtja ditore dhe pastrimi i ambienteve të brendshme të Qendres Tregtare: 
  • Heqja e pluhurit  dhezbrazja e shportave, pastrimi dhe larja e nyjeve sanitare, furnizimi me materiale shpenzuese sanitare, dhe të ngjajshme

     Kushtet:

  • Kualifikimi fillor ose i mesëm, përvoja e punës në punë të ngjajshme; 
  • Mosha e preferuar nga 20-45,


Puna është me orar të plotë të punës dhe i punësuari paiset me kontratë të rregullt. Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mund t’i tërheqin në administratën e Qendrës Tregtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me: CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mund të mirret edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë. 

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044 779 977 dhe 044 992 299

Data e fundit për aplikim është data 28.09.2022  ora 16:00.

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel