Mirëmbajtese

PARADISO
E skaduar

Lokacioni: Lipjan

(1) Pastruese (Mirëmbajtëse)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit;
  • Pastrimin e dyshemeve me makinë thithëse, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve;
  • Përkujdeset për mirëmbajtjet e pajisjeve të kuzhinës;
  • Pranon dhe kujdeset për materialet shpenzuese të higjienës;


KUALIFIKIMET:

  • Të jetë e moshës 25 - 50 vjeq.
  • Të ketë përvojë pune.
  • Të jetë e korrekte në punë.
  • Të jetë energjike dhe punëtore.
  • Aftësi të mira komunikuese me palët dhe stafin.
  • Të jetë e nga zona e Lipjanit apo afër Lipjanit.


Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV, në e-mail adresën: paradiso@paradiso-kos.net ose të paraqiten fizikisht në zyret tona në Lipjan (1 km pas rethit të Qmi-së)

Shpallja ka skaduar
adform-pixel