Motion Designer

Taktika Studio
9 ditë të mbetura

Nëse jeni të interesuar për të qenë pjesë e një ekipi që ju ndihmon të rriteni profesionalisht
dhe te ngriteni sa më lartë në fushën tuaj të ekspertizës - atëherë aplikoni në info@taktikastudio.com sepse një mundesi e mirë po të pret

--------------------------------------------------------
If you want to work with an amazing team that is willing to help you in every way, simply submit an email to info@taktikastudio.com with your portfolio and resume attached (make sure you attach the files correctly), and we'll take care of the rest.
 

We already have an empty spot in our office, and that could be yours!

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel